امروز دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 http://adibasiatajhiz.cloob24.com
1

برای محافظت و نگهداری از سیم و کابل در طول مسیر اجرای سیم کشی و کابل کشی، در واحدهای صنعتی، پروژه های ساختمانی و صنعتی،بکارگیری لوله های فولادی برق، مورد توجه قرار می گیرد که اجرای آن می تواند به صورت داخلی و یا روی سطحی انجام پذیرد .
فرم دهی ساده با استفاده از دستگاه لوله خم کن و مقاومت بالا و ماندگاری این تجهیزات در برابر ضربات مکانیکی، حیوانات موذی، گرد و غبار و همچنین شکل مناسب آن، محبوبیت لوله فولادی برق را در نزد کاربران بالا برده است .
شرکت توان گستر بهین با رعایت و الزام بکارگیری استانداردهای جدید در ساخت سیستمهای محافظ سیم وکابل،نظیر لوله های فولادی برق را با کیفیت مطلوب تولید و در اختیار مشتریان گرامی قرار می دهد.
لوله فولادی برق از ورق روغنی (سیاه)(که در صورت درخواست مشتریان 1)گالوانیزه گرم عمقیمی گردد یا از 2)ورق گالوانیزه فابریک که در کارخانه تولید ورق گالوانیزه ساخته شده است و با دستگاه های فرمینگ تبدیل به لوله می شود و یا 3)طیفرایند گالوانیزه سرد (به صورت سطحی)گالوانیزه می شود)تولید می گردد، که در ضخامتهای 0.9الی 1.5میلی متر و با طول شاخه های استاندارد 3 متری (در صورت درخواستخریدار می توانند به صورت شاخه های 6 متری تولید گردند)قابل ارائه می باشد.لوله های فولادی به طور معمول به صورت

1)لوله فولادی برق مشکی (یا در صورت درخواست خریداران در رنگهای مورد نظر تولید می شوند)

2)لوله فولادی گالوانیزه سرد و

3) لوله فولادی گالوانیزه گرم و

4)لوله فولادی گالوانیزه فابریک تولید می گردند.

0

1)لوله فولادی برق مشکی:

این نوع لوله فولادی برق، که عمدتا به وسیله رنگ در برابر زنگ زدگی مقاوم می شود، را می توان درفضای داخلی بناها، در بتن، مورد استفاده قرار داد. کاربرد این قبیل لوله فولادی برق در ارتباط مستقیم با زمین، و یا در جاهایی که در برابر نفوذ عوامل زنگ زدگی و خوردگی شدید است مجاز نخواهد بود.

2)لوله های فولادی گالوانیزه (لوله های فولادی گالوانیزه درز جوش):

اینگونه لوله فولادی برق و متعلقات آن، که در برابر زنگ زدگی و خوردگی بامواد مقاومی مانند روی یا کادمیم، از داخل و بیرون پوشیده می شود، می توان زیر اندود گچی مورد استفاده قرارداد.

3)لوله فولادی گالوانیزه عمقی داغ:

این نوع لوله فولادی برق و متعلقات آن در لوله کشی های روکار، که در فضای بیرونی انجام می گیرد، و یا در مواردی که لوله های برق در معرض عوامل زنگ زدگی و خوردگی قرار می گیرد مانند محل های با رطوبت بالا و همچنین در مواردی که مقاومت مکانیکی بالا مورد نیاز است می بایست مورد استفاده قرار گیرد.

4)لوله های فولادی گالوانیزه بدون درز ضد انفجار:

این گونه لوله فولادی برق و متعلقات آن، در لوله کشی های مناطقی که امکان انفجار و آسیب فیزیکی وجود دارد باید به کار برده شود.


5)لوله فولادی قابل انعطاف (لوله فلکسیبل):

در مواردی که لوله فولادی برق از درز انبساط ساختمان می گذرد و یا برای متصل نمودن برق به موتورها یا دستگاههایی که فعالیت آنها با ایجاد لرزش همراه است می توان از لوله فولادی قابل انعطاف متناسب با نوع لوله کشی استفاده کرد. درون این نوع لوله برق باید دارای پوششی از لاستیک، یا مواد مشابه جهت انعطاف باشد.

1

انواع بوشن - بست اسپیت - زانویی ساده - زانویی دور دار - زانویی درب دار

 سه راهی ساده لوله فولادی برق - سه راهی درب دار

براس بوشن - تبدیل لوله فولادی برق - کاندولت

درپوش پلاستیکی و آلومینیومی - بست انتهایی - سرلوله پلاستیکی

1

سر کابل ها تجهیزاتی هستند که در دو انتهای کابل نصب شده و تجهیزاتی از قبیل ترانسفورماتور، سوئیچ گیر، خطوط هوائی و. را به هم ارتباط می دهد.

طراحی سرکابل باید به گونه ای باشد که نیازهای کاربردی آن را که شامل موارد ذیل می باشد برآورده سازد:

توزیع شدت میدان الکتریکی

حفاظت خارجی در شرایط محیطی مختلف

سر کابل ها به چهار دسته کلی تقسیم می شوند:

سرکابل خارجی با عایق چینی

سرکابل خارجی با عایق سیلیکونی

سرکابل سوئیچ گیر

سر کابل ترانسفرماتور

0

لوله ها به طور کل اعم از اینکه هر سیالی را از خود عبور دهند یکی از ضروریات صنعت نفت می باشند و از محل تولید در سرچاه تا واحدهای بهره برداری وسپس در رساندن به محل مصرف در پالایشگاهها و یا بنا در (جهت صادرات)به کار گرفته می شوند.

کاربرد لوله‌ها در هر محل و برای هر منظور طبق ضوابط خاصی می باشد و لازم است با توجه به شرایط و موقعیت محل استفاده طراحی گردند. این امر با در نظر گرفتن جنس و موقعیت سیالی که می خواهد از لوله عبور کند و شرایط محل عملی می گردد. بعضی از فاکتورهای مهم در رابطه با طراحی لوله‌ها به قرار زیرمی باشند:

1)فشار

یک از عوامل بسیار مؤثر در طراحی لوله ها است و  مقدار آن در ابتدای ورود سیال و چگونگی تغییرات آن به علل مختلف در مسیر جریان و همچنین اندازه فشار درمقصد لوله در کلیه محاسبات مربوط به لوله ها مورد نظر است. این فشارها با روش های متفاوت و استفاده از فرمولها، نمودارها و جداول متنوع قابل محاسبه و بررسی می باشند و به طور کل عامل اصلی انتقال سیالی از نقطه ای به نقطه دیگر همین فشار است.

2)دما

درجه حرارت سیال و محیط در هر قسمت از مسیر لوله عاملی است در نحوه انتقال آن سیال که با ضوابط بخصوصی قابل اندازه گیری و محاسبه می باشد و به طور قطع در محاسبات مربوط به طراحی لوله‌های به نحوی منظور می گردد.

3)رژیم جریان

سرعت سیال و طرز حرکت آن در درون لوله ها خود تحت تأثیر عوامل متفاوت نظیر جنس سیال، فشار، درجه حرارت و مسیر عبور و اندازه لوله می باشد و به طور قطع درمحاسبات مربوط به طراحی لوله‌ها به نحوی منظور می گردد.

4)جنس سیال

جنسیت سیال اعم از یک فاز(گاز وگازمایع)ویا دو فاز بودن(گاز به همراه مایع)و بالاخص ماهیت آن در کاربرد فرمولها و نمودارها و اشکال لازم برای طراحی لوله‌ها مؤثر است.

5)دبی جریان

بدیهی است نسبت به مقدار جریان و کمی و زیادی آن، اندازه (قطر)لوله تغییر می کند. لذا یکی از فاکتورهای مؤثر در رابطه با طراحی لوله‌ها مقدار(دبی)جریان سیال می باشد.

6)مسیر عبور لوله

این موضوع خود به نحوی در تغییرات اکثر فاکتورهای فوق الذکر مؤثر می افتد و بدین ترتیب در محاسبات مربوط به لوله ها به طریقی وارد عمل می شود. (کوتاه ترین مسیر همراه با کمترین پستی و بلندی مورد نظراست)

با توجه به موارد فوق و سایر اطلاعات موجود لازم طراحی لوله‌ها صورت می گیرد درنهایت قطر، طول و جنس لوله مورد نظر برای یک مصرف بخصوص مشخص گردیده و مورد استفاده قرا رمی گیرد.

نگهداری لوله‌ها خود مسئله مهمی است که می بایست بدان توجه شود. لذا با در نظر گرفتن موقعیت و مسیر عبور لوله و همچنین جنس سیال جاری در آنها، در چهت محافظت آنها (بخصوص جلوگیری از رنگ زدن)اقدام مقتضی به عمل می آید. (در مواقعی که لازم باشد بخصوص زمانی که لوله از زیرزمین عبور کند، قسمت خارجی لوله با اجسام مخصوصی پوشانده شده و تحت محافظت قرارمی گیرند. یا زمانیکه سیال خارجی در آنها ایجاد خورندگی می کند. جهت جلوگیری از این موضوع می توان یا مواد جلوگیری از زنگ خوردگی به سیال اضافه نمود و یا حتی قسمت داخلی لوله را با اجسام مخصوصی پوشانید).

0

استفاده از ترموکوپل با سوکت برای نصب در محلهایی که دسترسی ساده ای ندارد و همچنین فضای کافی جهت اتصال الکتریکی وجود ندارد بسیار مناسب است. سادگی اتصال کابل رابط به ترموکوپل از طریق سوکت تعبیه شده،قابل تعویض بودن کابل رابط در صورت بروز صدمات احتمالی،کوچکی اتصال الکتریکی یا همان سوکت از مزایای ترموکوپل با سوکت است.

0

ترانسمیتر فشار صنعتی با تکنولوژی ساخت سوئیس وقیمت مناسب یکی از بهترین گزینه ها برای اندازهگیری و انتقال مقادیر فشار در پروسه های مختلفصنعتی می باشد.این ترانسمیتر قابلیت کاربرد در رنج وسیعی ازسیالات حتی با دمای بالای 125 درجه و یا منفی 25درجه سانتیگراد را با دقت قابل قبول داراست.از دیگر مزایای این سنسور رنج 9 تا 30 ولتی تغذیه وابعاد کوچک آن می باشد. ترانسمیتر فشار پیشنهادی از تکنولوژی Thick film on ceramic استفاده می نماید.

  1. کانکشن یک چهارم اینچ
  2. خروجی 4 تا 20 میلی آمپر دو سیمه
  3. رنج منفی 1 تا 600 بار
  4. دقت 0.5 %


ترانسمیتر فشار دیافراگمی

0

المنت یک رشته سیم نیمه هادی همراه با مقاومت است که خاصیت داغ شوندگی و تحمل جریان الکتریکی بالا را دارا هستند، به طور مثال اگر جریان الکتریکی زیادی در یک سیم نازک ساده به شکل المنت برقرار شود (اتصال کوتاه)سیم در عرض چند صدم ثانیه ذوب می‌شود اما المنت‌ها این خاصیت را ندارند و جریان‌های بسیار زیادی را می توانند تحمل کنند، جنس اصلی المنت‌ها از جنس نیکروم یا نیکل است و دارای توان‌ها یا قدرت‌های متفاوتی می‌باشند که انواع آن را در بازار با قیمت بسیار ارزان می توان یافت نمود بیشترین کاربرد المنت‌ها در بخاری‌های الکتریکی و آبگرمکن‌های برقی و سماور برقی و اتوهای بخار و همچنین چای‌سازها می‌باشد.

المنت گرمایی یک سیم دارای مقاومت الکتریکی است که به دور یک استوانه عایق نارسانا از جنس سرامیک یا خاک نسوز پیچیده شده‌ است و گذشتن جریان برق از آن گرما تولید می‌کند. این مقاومت‌ها از جنس کُرُم و نیکل (نیکروم)یا ترکیبات الوکروم ساخته می‌شوند و با توان‌های مختلف در بازار موجودند.

بیشتر المنت‌ها را از جنس نیکروم 80/20 می‌سازند (80٪ نیکل، 20٪ کرومیوم). این ماده از این نظر که مقاومت الکتریکی بالایی دارد و هنگام نخستین گرم‌شدن روی خودش لایه چسبنده‌ای از اکسید کروم تشکیل می‌دهد که مانع اکسید شدن بخش‌های داخلی و سوختن یا شکستن آن می‌گردد مطلوب است.

المنت در واقع نوعی مقاومت الکتریکی می باشد که با عبور جریان برق انرژی حرارتی فوق العاده بالایی را تولید می کند.این نوع مقاومت، ترکیبی از فلزات کرم و نیکل می باشد که در واقع مبدل انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی است.

با پیشرفت صنعت در دنیا استفاده از المنت جهت تولید حرارت به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده است که قالبا در بیشتر صنایع  مورد استفاده قرار می گیرد. علت استقبال صنایع و کارخانجات تولیدی از این محصول مواردی همچون منبع انرژی که همان جریان الکتریکی است – تامین ایمنی و کنترل انرژی توسط ابزار مورد نیاز – قابل استفاده و کارکرد در بیشتر شرایط محیطی – تنوع محصولات در ابعاد و اشکال مختلف است که این شرکت نسبت به تولید بیشتر این نوع محصولات اقدام نموده است.

برخی از انواع المنت گرمایی که بیشترین مصرف را در صنعت دارند عبارت‌اند از:

  •  المنت فشنگی (Cartridge Heaters)
  • المنت میله‌ای (Tubular Heaters)
  • المنت کویل هیتر (Coil Heaters)