امروز یکشنبه 09 اردیبهشت 1403 http://adibasiatajhiz.cloob24.com
0

طبق قانون سازمان برق ایران و تصویب نامه هیات وزیران در سال 1347 حریم خطوط انتقال عبارتست از:الف: حریم درجه یک، دو نوار موازی خط انتقال در طرفین آن و متصل به تصویر فاز کناری روی زمین است که عرض هر یک از این دو نوار در سطح افقی در توضیحات ذیل آمده است.ب: حریم درجه دو، دو نوار در طرفین حریم درجه یک و متصل به آن است.فواصل افقی حد خارجی حریم درجه دو از محور خط (محور خط، خط واصل بین مراکز دو پایه مجاور است) در هر طرف مطابق ذیل می باشد.

در زیر خط و حریم درجه یک اقدام به هر گونه عملیات ساختمانی و ایجاد تاسیسات مسکونی و تاسیسات دامداری یا باغ و درختکاری و انبارداری تا هر ارتفاع ممنوع است و فقط ایجاد زراعت فصلی و سطحی و حفر چاه و قنات و راهسازی و شبکه آبیاری با رعایت اصول حفاظتی مشروط بر این که سبب ایجاد خسارت برای تاسیسات خطوط انتقال نگردد مجاز است البته برای حفر چاه و قنات و راهسازی اجازه وزارت آب و برق لازم است.در حریم درجه دو فقط ایجاد تاسیسات ساختمانی اعم از مسکونی و صنعتی و مخازن سوخت تا هر ارتفاع ممنوع می باشد.

حریم شبکه های برق فشار قوی در مناطق شهری (درجه 1) برای شبکه های 63، 132، 230 و 400 کیلوولت به ترتیب برابر 13، 15، 17 و 20 متر از تصویر قائم سیم کناری روی زمین بوده و حریم درجه 2 در مناطق غیر شهری به ترتیب برابر 20، 30، 40 و 50 متر از محور شبکه در هر طرف می باشد.

حریم درجه یک با توجه به مشخصات فنی شبکه از 10 تا 30 درصد قابل کاهش می باشد.

سوال: مناطق شهری به کدام نواحی شهر اطلاق می شود:

مناطقی از شهر که در محدوده شهر بوده و یا طبق نظر کارشناس فنی شرکت برق به محدوده شهر تسری پیدا نماید(از نظر نوع حریم درجه 1 یا 2).

سوال: چه فعالیتهایی در حریم شبکه برق مجاز است؟

فعالیتهای از قبیل کشت فصلی کاشت درختچه های کوتاه حفر چاه و احداث استخر با رعایت برخی نکات فنی مربوط به شبکه برق مجاز است.

سوال: دیوار کشی در حریم برق مجاز است؟

دیوار کشی و احداث حصار با ارتفاع محدود با هماهنگی شرکتهای برق منطقه ای در برخی موارد مجاز است.

تبلیغات متنی
فروشگاه ساز رایگان فایل - سیستم همکاری در فروش فایل
بدون هیچ گونه سرمایه ای از اینترنت کسب درآمد کنید.
بهترین فرصت برای مدیران وبلاگ و وب سایتها برای کسب درآمد از اینترنت
WwW.PnuBlog.Com
ارسال دیدگاه